Thursday 22 November 2018

Nawar Hussein kent men van de toonaangevende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya

Nawar Hussein kent men van de toonaangevende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de regio Barcelona. Hussein is al een geruime tijd een zeer bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit. Hij begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid. Ook heeft hij gestudeerd in Amsterdam. Voor hij 25 jaar was had hij al een vastgoed portefeuille van meerdere miljoenen.

Hussein is de oprichter van Riereta Equity Group. Verder is hij een groot liefhebber van contemporary kunst en is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd spreker en coach en deelt zijn kennis in vastgoed en ondernemen met wereldberoemde sprekers en experts. Hussein expert in de selectie van ondergewaardeerde gebuwen en het structureren van zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Hij is een vastgoed investeerder, maar ook een ondernemer en filantroop. Door zijn achtergrond van zeer goede rendementen en een transparante werkwijze, is Nawar Hussein de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd. Hij heeft zijn activiteiten uitgebreid naar een internationaal niveau.

Hij heeft een grote maatschappelijke engagement en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger. Inmiddels heeft hij meer dan tien jaar aan ervaring in het vastgoed wezen. Het netwerk van Hussein bestaat uit vooraanstaande partners. Hij weet zijn zeggenschap en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te realiseren.