Tuesday 15 May 2018

Nawar Hussein is berucht van de gezaghebbende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group

Nawar Hussein is berucht van de gezaghebbende beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de Barcelona regio. Terwijl Nawar Hussein de oprichter van Riereta Equity Group is , is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop. Hij is referent in het selecteren van ondergewaardeerde panden en het structureren van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Ooit begon Hussein zijn vastgoed carrière in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft. Voor hij 25 was had hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen.

Hussein was reeds een bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal. Met ruim een decennia aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.
Nawar Hussein is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona. Door zijn achtergrond van consistente, hoge rendementen en een transparante werkwijze, is Hussein de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd.

Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen. Dit doet hij zowel als donateur en vrijwilliger.