Tuesday 20 February 2018

Nawar Hussein Is Een Vastgoed Geldschieter, Entrepreneur En Filantroop

Hij is een groot liefhebber van contemporary kunst en tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Nawar Hussein is een vastgoed geldschieter, entrepreneur en filantroop. Hij is de oprichter van Riereta Equity Group, de toonaangevende beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in Catalunya; met name in de Barcelona regio. Hij staat bekend om zijn wijsheid in het selecteren van panden die ondergewaardeerd zijn en het organiseren van de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.
Hussein is zijn vastgoed van Amsterdam. Nog voor de leeftijd van 25 jaar had hij een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen opgebouwd. Hussein was reeds een stevige naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal.

Een verleden van systematische, hoge rendementen en een heldere werkwijze maken Hussein de vertrouwde kennis voor vastgoed investeerders wereldwijd. Hij is tevens een geliefd spreker en coach en deelt zijn expertise en ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Met over 10 jaar aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwer carrière begonnen in Amsterdam, waar hij is opgegroeid en gestudeerd heeft aan de Universiteit k van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn macht en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn klanten te creëren.

Nawar Hussein heeft een grote maatschappelijke particpatie en steunt verschillende charitatieve instellingen en goede doelen, als iemand die donaties doet en vrijwilliger is.