Friday 22 November 2019

Het verkennen van de onroerend goed dapperheid van Nawar Hussein

Zoals Nawar Hussein dingen ziet, is het primaire doel van het kopen, verkopen, leasen, het te huur aanbieden van onroerend goed of zelfs het gebruik door de eigenaar, in de hoop een indrukwekkend rendement op de investering (ROI) te krijgen en, inderdaad, hij doet dat beter dan de meeste. Het is altijd zijn doel om ervoor te zorgen dat de investeerder weet waarom onroerend goed de hoogste ROI biedt van elke potentiële investering.

Met meer dan een decennium aan onroerend goed onder zijn riem, is Nawar Hussein erin geslaagd een uitgebreid netwerk van waardevolle partners op te bouwen. Daarom wordt hij vaak een visionair genoemd als 'dealmaker'. Dit komt omdat hij de neiging heeft om zijn brede invloedssfeer en zijn aanzienlijke onderhandelingsmacht te gebruiken om het beste in het bedrijf samen te brengen om unieke investeringskansen voor iedereen te creëren. van zijn klanten. Via zijn Rierita Equity Group handelt hij in zowel commercieel als binnenlands onroerend goed, waaronder die in verschillende sectoren, waaronder woonhuizen, meergezinswoningen. winkel-, productie- en kantoorruimte.

Het eerste dat iedereen over Nawar Hussein moet weten, is dat hij een fenomenale reputatie heeft als zakenman, vooral op het gebied van investeringen in onroerend goed. Naast zijn bekwaamheid als investeerder in onroerend goed, staat Nawar ook zeer hoog aangeschreven als een ondernemer. Toen Nawar Hussein bijvoorbeeld Riereta Equity Group oprichtte, een toonaangevende vastgoedinvesteringsmaatschappij die gespecialiseerd is in vastgoedinvesteringen in de regio's Barcelona en Girona in Spanje, was het de bedoeling om de beste onderneming in heel Spanje te creëren, en hij heeft dat grotendeels gedaan door aan de verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.